Friday, 24 January 2014

Password Kehilangan!!

Perghhh, setahun dah tinggal blog ni. Bukan sengaja tinggal tapi terlupa password e-mail. Ini la padahnya kalau suka sangat buat banyak e-mail.

Hehe..insya Allah selepas ni takde dah terlupa atau kehilangan password macam ni lagi.

Harap dapat luangkan masa untuk menulis di blog ni. Sebab utama tak ingat password adalah jarang update entri. Hehehe.

p/s: kena cari idea banyak la kali ni.

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete